donderdag 22 december 2011

Verwend!

De afgelopen dagen heb ik een paar leuke cadeautjes gekregen.
Eerst een vervroegd kerstcadeau van onze zoon en zijn vriendin (zij is Engelse, dus brengen zij uiteraard de kerstdagen door in Engeland).Echt een goedgekozen cadeau voor mij, omdat ik gek ben op leuke vogeltjes in de tuin.
Extra leuk detail rechts tussen de neus en de sjaal: een aangevreten plekje. Dader: onze 'kleindochter'  Noodle.

Gisteren bracht de post een leuke zelfgenaaide envelop, gestuurd door Shibbie.
Daarin zaten de 3 kersthangertjes die ik gewonnen had bij haar give-away. Heel schattig en gezellig!Een van de hangertjes geef ik morgen aan mijn dochter, omdat zij mij geattendeerd heeft op het blog van Shibbie. Dus zonder haar had ik deze leuke give-away niet gewonnen.

Verder 'nieuws': gisteren heb ik mijn eerste granny-square gehaakt. Jaja, knap hè?


Ik heb de haaklesjes gevolgd van ByMiekK. En ik wist niet dat haken zo leuk was. En niet zo moeilijk en heel erg rustgevend. Dusss...... meditatietip voor iedereen met een (te) druk leven: ga haken! ;-)


Nu nog even bedenken wat ik eigenlijk met die granny-square ga doen. Er eerst nog maar minstens eentje bij haken, denk ik.

Tenslotte: naar aanleiding van mijn post van gisteren, werd ik uitgenodigd/aangemoedigd door Mamanon en maarnietvangrijs om ook mee te doen aan Retro uit eigen kast. 


En dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk. Meer dan genoeg retro hier in huis. Ik weet zo al minstens 10 dingen die ik een keer kan laten zien. Hihi, ik heb er zin in. Maar voor vandaag heb ik wel weer even genoeg geblogd. Er ligt hier nog een hoop werk te wachten.

Graag tot ziens allemaal! En mocht je hier niet meer terugkomen voor de kerst, dan wens ik je nu alvast gezellige kerstdagen toe.

Ik vind het bloggen hier zó leuk! Zulke aardige mensen komen er voorbij. Echt tof!

3 opmerkingen:

maarnietvangrijs zei

Ah leuk!!!! Minstens 10 keer, ik verheug me erop!!!!

shibbie zei

Wat is het eigenlijk raar om je eigen gemaakte dingen op de blog van iemand anders te zien! Maar ook wel leuk :-) Ik ben heel blij dat je de hangertjes zo leuk vindt :-) Heel veel plezier ermee!

Sofie zei

Ben benieuwd naar die retro stukken uit de kast!
Groetjes Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...