dinsdag 11 oktober 2011

Nieuw maaksel, echt iets voor de herfst

In de kringloopwinkel in Växjö vond ik dit patroon:En ik vond het meteen helemaal leuk.

Nu is de herfst echt aangebroken en fleecestof had ik nog in verschillende kleuren en dessins liggen, dus kon ik er eentje maken.
Ik gebruikte het patroon alleen als basis, want het model zoals ik het maakte staat niet op het plaatje.Ik gebruikte aquablauwe fleece, want dat vond ik nog wel fleurig voor deze tijd van het jaar. Ik maakte poncho A, maar dan lang en met ingeknipte franjes. En de hals werkte ik af met een geruit belegje waar ik een tunneltje van maakte. Daar doorheen reeg ik een lintje dat ik maakte van dezelfde stof als het belegje en klaar was de poncho.

Ik ga een dezer dagen nog een bijpassende broche maken, want dat vind ik er wel leuk op staan. De poncho is nu misschien nog iets te saai.
En weet je iemand die hem zou willen hebben? Laat het me weten, want helaas heb ik geen kind meer dat in maat 116-122 of überhaupt in kinderkleren past. En die maak ik nou juist zo graag....

6 opmerkingen:

Katja (@Yane) zei

Heel mooi!
Zal goed van pas komen tijdens deze herfstige dagen!

Aankleedpopje zei

@mamanon: hihi, heb je op de link naar de broche geklikt? Dat is namelijk een mme zsazsa broche. ;-)

Kaatje1010 zei

Goh, ik vind het prachtig geworden... Doe maar snel een give-away, dan doen wij zeker en vast mee. kaatje heeft maatje 122.

Groetjes,

Aankleedpopje zei

Deze poncho wil ik proberen te verkopen. Maar ik ben druk bezig met het bedenken van een give-away. Dus die komt vast binnenkort. Heb het alleen best druk, dus kom er maar niet aan toe.

Unknown zei

Ziet er echt zeer leuk uit!!

Frullemieke zei

Vanaf welke maat begint het patroon?
Ik zou er eentje willen maken voor mijn dochter in maatje 86/92

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...