zondag 9 oktober 2011

Megaschattig bezoek

De afgelopen dagen waren onze zoon, 'schoondochter' en 'kleindochter' op bezoek.
En onze 'kleindochter' Noodle van 16 weken was zoooooooooo schattig! Kijk maar:Het liefst hadden we haar willen kidnappen en houden. Maar dat wilden we de kids toch niet aandoen. Toen Noodle even verdwenen leek te zijn (opgesloten in een kamer waarvan we dachten dat de deur niet open was geweest), was de paniek groot. Een hele opluchting toen we haar weer vonden.

Tot nu toe zijn wij alleen een hond in huis gewend geweest. En die gedragen zich toch heel anders dan poezen, bleek wel. Een hond verplaatst zich alleen over de grond en klimt hooguit eens (stiekem) op de bank, maar Noodle klom werkelijk overal op en in en maakte af en toe grote sprongen. Ook de paar schamele planten die wij hebben, waren niet veilig voor haar.Maar ze is zo schattig dat je gewoon niet boos op haar kunt worden. Dat zal nog wat worden met haar opvoeding. ;-)

Haar baasjes zijn echt helemaal gek met haar. En Noodle op haar baasjes. Dus dat zit wel goed.

Als een kleine poes moe is, dan is ze ook echt moe en slaapt door, wat je ook met haar doet.
 


En ook bij 'opa en oma' is Noodle meer dan welkom.

5 opmerkingen:

Anna zei

aaach ik smelt weer..ik moet dat niet doen nee... kittenfotootjes bekijken, want ik heb me voorgenomen geen poes meer te willen hebben,( er zijn wel 2 hondjes in huis hoor) oude pinkel, mijn super superlieve poes, hebben we na 21 jaar moeten laten inslapen vorig jaar..en oooo het kriebelt zo! weer een poeske.

liefs Anna.

Katja (@Yane) zei

Haha, kleindochter!
't Is wel een schatje!

Pluisje zei

Mooie kleindochter en heel lief!!!

mimi zei

super schattig, maar wacht maar tot ze groot zijn, kattekwaad elke dag ;) geniet ervan, groetjes, mimixxx

Aankleedpopje zei

@allemaal: Het is zeker een schatje en ook wij moeten ons inhouden om niet gelijk een jong poesje te willen. Maar soms moet je je verstand voor je gevoel laten gaan....
En ik vond het wel grappig dat onze zoon steeds tegen Noodle zei dat ze maar even bij opa of oma moest gaan zitten e.d.. Dus ik vond het woord kleindochter wel toepasselijk. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...