donderdag 28 maart 2013

Pencil thursday: bedankt

Naar aanleiding van mijn bericht van gisteren kreeg ik een aantal lieve berichtjes en mailtjes om me te troosten bij mijn teleurstelling. Maar dat was niet nodig hoor. 
Ik ben niet teleurgesteld. Ik schrijf de dingen misschien alleen een beetje lomp op. ;-)

Ik heb een balletje opgegooid om te zien of het nog mogelijk was om in april al bij elkaar te komen, maar dat is duidelijk te kort dag. Dus niet getreurd en we gaan voor een nieuwe poging in september.
Mochten jullie ideeën hebben over de invulling van de dag en vooral ook over een geschikte locatie, dan hoor ik ze graag.

Ik houd alles in mijn achterhoofd en meld me ergens in de zomer (zouden we die echt nog gaan krijgen????) weer met nieuwe plannen. En Google-docs-lijstjes ook nog misschien. ;-)

Hier nog mijn bijdrage voor Pencil thursday van deze week:

Op een blokblaadje van de Grand Canyon waar ik een paar jaar geleden was. En o, o, o, wat is het daar ongelofelijk mooi! Ik had niet verwacht dat er zoiets moois in de wereld kon bestaan.

 Pencil thursday is een initiatief van E strea chikitu
Laten we hopen dat het echte handschrift niet gaat uitsterven!

12 opmerkingen:

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Hihihi gewoon blijven schrijven zoals je altijd al deed. That's you!! Ja misschien idd wat kort dag April. Vooral omdat een andere lokatie in DenBosch of omgevinggg toch ook wel voorkeur heeft waar we eigengebracht eten kunnen meenemen. Ik maak wel quiche :D. Dus we gaan voor september, hou ik meteen tegen die tijd de treinkaartjes acties in de gaten of het moet zijn dat we met een paar dames vanuit ZuidLimburg kunnen carpoolen ;).
Ik ga in ieder geval begin mei onze lieve tante Jannie zien, daar verheug ik me al op! :D.

Bedankt Ria alvast voor al je moeite, heel lief van je. Als ik de 21ste april in DenBosch op de Mini 7 clubdag ben vraag ik eens rond naar een leuke locatie. Knuff!

emmel-prutsemieke zei

Dan gaan we voor september

Maddy zei

Tjeempie, die post is me gewoon helemaal ontgaan! Ik kan het de laatste tijd ook bijna niet meer bijbenen allemaal...pfff, ik volg zoveel blogs, dat ik daardoor dus ook van alles mis. Ik zou het zeker even ingevuld hebben, maar ik zie nu ook dat het inderdaad wel heel kort dag is en dat red ik eveneens niet. September lijkt me een goede optie, dan heb ik inmiddels twee kids op het MBO dus dan wordt het voor mij i.i.g. al makkelijker plannen:-))! Grtzz..Maddy

Zaanse Zolder zei

September gaat vast lukken hoor :-)
En ik begrijp helemaal wat je bedoelt met de Grand Canyon, nog nooit van m'n leven heb ik zó iets moois gezien, ik heb er ook in een helicopter boven gehangen, zó gaaf ! Dat zal ik echt nooit meer vergeten.

E Strea Chikitu zei

Dank voor je Pencil thursday bijdrage. Bijzonder mooi!
En voel je niet schuldig hoor, de intentie is er en het gaat vast lukken. (misschien moet je het niet alleen willen plannen?!)

Mirjam zei

Ik ben een van de late reacties.. Ik werk full-time dus als het een dag doordeweeks wordt, moet ik vrijnemen. Das helemaal niet erg, dat doe ik graag, en meestal kan dat ook (qua werkdrukte bedoel ik). Ik was van plan om aan te geven dat ik wel zou aanhaken. Het lijkt me nog steeds erg leuk, ik houd september in de gaten! Groetjes!

Smieke zei

Op naar september dan! Komt goed.

Miss Creatuurtje zei

:-) september is een mooie maand :-)

de Bakmadam! zei

Op naar september ... na die heerlijke, warme, langdurende zomer, die we eerst nog gaan krijgen ;-)

Grand Canyon is de moeite hè, ik was er vorig jaar in mei... daar sta je dan, als klein mensje, in al die indrukwekkende natuurpracht!

Vlinderknoopje zei

September is inderdaad een mooie maand :)

Fijne paasdagen!

Unknown zei

hey wat leuk een ontmoetingsdag! Ik zou alleen in het weekend kunnen. Denbosch en Utrecht is goed te doen. en een cadeautje en wat lekkers meenemen is geen idee! geen idee wat je precies allemaal van plan bent maar misschien is een soort pinterest party wel leuk. Kies gewoon wat leuke kleine projectjes van pinterest om met zijn alle te maken, weet niet hoeveel verschillende hobby's er mee doen??

Knutselpret zei

tjee wat een leuk idee ik lees dit nu voor het eerst !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...