dinsdag 25 september 2012

Tuinwachter of konijnenverschrikker?

Soms heb ik even een binnenpretje.
Zoals afgelopen vrijdag toen ik bij een kringloopwinkel was (ehm..... kom ik daar weleens?) en daar dit konijn zag liggen, bovenop een stapel rotzooi (ehm..... spullen).


Hij deed me denken aan een vogelverschrikker, geen idee waarom.
En toen bedacht ik dat hij misschien heel goed zou kunnen werken als konijnenverschrikker. Hij ziet er toch best een beetje eng uit, met maar 1 oog?

Dus ik nam hem mee en nu zit hij in mijn tuin.
Nu nog bovenop de tafel, maar straks in het voorjaar (als hij dan nog 'leeft') zet ik hem naast mijn pas gezaaide plantjes. In de (waarschijnlijk ijdele) hoop dat hij de echte levende konijnen afschrikt.

Hihi, ik ben heel benieuwd hoe mijn tuinwachter de winter gaat doorkomen. En of hij in het voorjaar niet kaalgeplukt wordt door de vogeltjes, als nestmateriaal.
Ik geniet er nu al van. En misschien laat ik jullie wel mee genieten.

5 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Beware of the rabbit... haha! nou beetje eng is ie wel ja...

Maddy zei

Ik vind hem ook wel een klein beetje eng met zijn ene oog, als ik konijn zou zijn..ging ik zeker een tuintje verder:-)! Grtzz..Maddy

Anoniem zei

Als konijntje zou ik denken, ach, hij zit helemaal in touw gesnoerd. Dus durf ik wel een lekker blaadje spinazie te zoeken.
Als je hem graag wil bewaren tot volgend voorjaar, zou je hem nu misschien nu binnen moeten houden. Stro en touw is volgens mij niet herfst/winterproof.
Een mooie dag!

Lieve groet,
Gerry

Anoniem zei

ik vind hem wel wat hebben ha ha
lieve groet jenneke

Poesie Oh Hi! zei

Oke, ben ik nu raar als ik zeg dat ik hem eigenlijk best wel schattig vind? Pas maar op dat de konijntjes er niet aan gaan knabbelen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...