maandag 21 mei 2012

Druk met Shopping Surprise

Vandaag en morgen is het Shopping Surprise bij ongeveer 90 webwinkels. En daar doe ik ook aan mee met de mijne, dus dat heeft me de afgelopen dagen nogal wat tijd gekost. Vandaar dat ik er bijna niet aan toe kwam om hier berichtjes te plaatsen.
Ik was druk met het aanvullen van mijn winkel, o.a. met de dingen die ik de laatste tijd zelf gemaakt had. En met overal en nergens reclame te maken voor het Shopping Event.Normaal plaats ik hier eigenlijk geen berichtjes over mijn winkel, want ik wil dat liever gescheiden houden. Maar voor deze ene keer maak ik een uitzondering. Omdat ik dan ook gelijk reclame maak voor 89 andere leuke winkels. ;-)

Misschien vind je het leuk om eens bij mij te komen rondsnuffelen.
Mocht er iets voor je tussen staan en je bestelt voor minimaal 10 euro, dan kun je ook nog meedoen aan de prijsvraag van de Shopping Surprise, waarmee je cadeaupakketten t.w.v. ruim 200 euro kunt winnen.


Ik geef vandaag en morgen 20% korting.
En hou je van handgemaakte artikelen? Dan kun je er eentje GRATIS krijgen. Lees op mijn site de manier waarop.
Wie weet ook eens tot ziens in mijn webshop.


En vind je dit bericht irritant? Doe dan s.v.p. maar net alsof je het niet gezien hebt. ;-)

3 opmerkingen:

noofs zei

Natuurlijk vind ik je bericht van vandaag niet irritant. Ben jij mal. Nee hoor! Maak maar lekker reclame. Ik hoop op een geweldige verkoop :-)) En voor nu een fijne dag. En dank voor je lieve reactie bij mij. Ik glim er helemaal van ;-)

* Marinda * zei

leuk, ik ga ff kijken!

Mama Maai zei

leuk, ik ga kijken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...