zondag 22 januari 2012

Daar ben ik weer!

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie me gemist hebben. ;-)
Ik was namelijk stiekempjes voor anderhalve week naar Gran Canaria vertrokken. Ik hou er niet van om dat soort dingen op internet te vermelden, aangezien ik via mijn webwinkel makkelijk met adres en al te traceren ben. En ik wil liever geen inbraken uitlokken.

Op 11 januari vertrok ik in alle vroegte (eigenlijk midden in de nacht, aangezien ons vliegtuig al om 6 uur vertrok) met mijn buurvrouw T (waarover ik al eerder iets schreef) naar Playa del Inglés.
Ik was daar nog nooit eerder geweest en sowieso nog nooit naar de winterzon, dus een beetje spannend was het wel. Maar ik kan nu zeggen dat ik het voor herhaling vatbaar vind. Lekker weertje daar hoor. Dus wel even schrikken van het weer hier thuis.
Hier een fotootje van waar we geweest zijn.
En hier zaten wij in het achterste huisje.
Misschien dat ik de komende tijd nog wat meer over onze vakantie in Playa del Inglés zal vertellen.

Gisteren was het helaas weer uit met de pret. Op mijn verjaardag nota bene. We moesten al om half 7 's morgens bij de poort van het bungalowpark staan om opgehaald te worden. En daarna begon de reis terug naar huis.
Mijn man haalde ons op van Schiphol, vandaag nog een beetje bijkomen van de reis en acclimatiseren en dan gaat morgen het normale leven weer van start.

Toen ik daarnet begon met het bekijken van mijn eigen blog en even ging zien hoe de give-aways die in de rechterkolom staan waren afgelopen, zag ik een leuke verjaardagsverrassing: ik heb de give-away van Hoemmelke gewonnen! Een leuke sjaal. Dus ik ga haar gauw mailen en dan kan ik binnenkort laten zien hoe die geworden is.
Tot gauw allemaal!

3 opmerkingen:

Saskia zei

kijk wie er hier boven is komen drijven!!!!
amaai zeg, Gran Canaria! Zag er heerlijk uit! Geniet nog maar wat na en morgen met volle moed terug aan het werk!!!

Elizabeth zei

welkom home!

MamaMixx zei

Gefeliciteerd met je verjaardag:)
Lijkt me heerlijk, die vakantie!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...