zaterdag 18 februari 2012

Veel dingetjes die ik wil zeggen

dus daar maak ik maar 1 blogje van.

Om te beginnen ben ik natuurlijk hartstikke blij dat er toch al aardig wat reacties op mijn give-away gekomen zijn.
Dit is het lijstje tot nu toe:


Stiekem hoop ik natuurlijk wel dat daar voor 5 maart nog mensen bij komen.
Alle mensen waar 2x achter staat hebben al een link naar mijn give-away op hun blog geplaatst. Dus dat is heel lief. En hopelijk komen daar nog wat reacties door.

Dan de Liebster Blog Award die ik kreeg van Simone van De Sierkip, van Maren van Hoemmelke en ook nog van ZaZoZip.

Ik voel me daar natuurlijk hartstikke vereerd mee. Maar het lijkt wel alsof er een Liebster Blog Award golf over Blogspot raast. Alle blogs die ik zou willen nomineren hebben er net eentje gekregen.
Dus ik wacht het even af en kijk ondertussen goed rond naar blogs met minder dan 200 volgers die deze award nog niet hebben gekregen. En dan kom ik als Spuit 11 nog eens met mijn lijstje. Even geduld dus nog.

Over geduld gesproken.
Bij heel veel blogs staat woordverificatie aan. Dat houdt in dat je rare woorden moet overtypen als je ergens een reactie wilt plaatsen. Bij mijzelf was dat ook, al wist ik dat zelf niet.
Maar gelukkig heb ik gevonden hoe ik het kan uitzetten.
Want sinds een paar dagen moet je bij woordverificatie niet 1 woordje dat makkelijk te lezen is overtypen, maar 2 hele rare, bijna onleesbare woorden. En dat vind ik echt mega-irritant en stelt je geduld behoorlijk op de proef. En ik weet bijna zeker dat het reageren op blogs hierdoor minder leuk wordt en dus ook minder vaak zal plaatsvinden. En dat is toch reuze jammer? Want ik vind de reacties die ik op mijn blogs krijg juist het allerleukste van bloggen.
Ik heb al bij verschillende bloggers gezien dat ze proberen actie te ondernemen tegen het woordverificatie-fenomeen. Er is zelfs al een soort van button voor ontworpen:


Ik sluit me daar van harte bij aan en heb hem dus rechtsboven op mijn blog gezet.
Wil je weten hoe je de woordverificatie uit kunt schakelen? Kijk dan even hier. Daar heeft Saskia van Mama Modus het uitgelegd.

Verder heb ik net op mijn Facebook deze link geplaatst:


Deze cd vind ik echt de beste cd die ooit gemaakt is.
Uit de tijd dat Coldplay nog onbekend en puur was.
Ik kan er nog steeds niet met droge ogen naar luisteren. Vooral het nummer Parachutes (nr. 7) is meer dan geweldig. En het duurt nog minder dan een minuut. Zoveel moois in zo korte tijd.....
Daarom wil ik dit ook graag met jullie delen.

Tenslotte: mijn dekentje-met-herinneringen wordt al aardig groot. De langste zijkanten zijn nu bijna 1 meter!!
Binnenkort weer een foto.
Ik ben ook heel benieuwd naar hoe ver Talitha al is.

5 opmerkingen:

Willy zei

Fijn genieten van je awards, toch een mooie waardering. Ik heb een linkje bij de tante van Tjorven staan. Wat ga je snel met je deken.
Fijn weekend, groetjes

Willy zei

Toen stopte de cd. Ik ga 'm maar op youtube verder luisteren.

Aankleedpopje zei

Hoi Willy,
Dankjewel voor je berichtjes. De deken gaat inderdaad lekker snel.
En de cd stopt als je van pagina verwisselt. Maar hij blijft heel mooi. Dus ga maar gauw verder luisteren.
Groetjes, Ria.

Lief en Mooi zei

Hoi!Ík heb inmiddels ook een linkje geplaatst, Ria. Gewoon domweg vergeten.
Wat lief dat je mij vermeld over de deken, ik wilde nog een berichtje plaatsen vandaag over de deken, maar zit even in een dipje:( Ik schat hem nu (naast mijn jongste gehouden)op 1.10 aan de langste kant. Met restjes kan ik helaas niet meer uit. Heb vier nieuwe bollen gehaald bij Wibra: Ze hadden toevallig 25% korting, dus maar 75 ct per bol!!!
Fijn weekend verder. Groetjes Talitha

Linda zei

Zo jij heb je hart weer gelucht,meis en leuk die award maar inderdaad ik zie ze overal op duiken en hopelijk zet iedereen de woord-herkenning uit!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...