zaterdag 10 september 2011

Dit ging niet zo heel goed samen...Vorig weekend mochten wij weer eens op Noortje passen, het hondje waar altijd om gevochten wordt bij wie ze mag logeren als de baasjes weg moeten. En nu mocht ze wel 3 dagen bij ons! Leuk!

Alleen misschien niet zo heel slim van ons om dat te combineren met het schilderen van de huiskamer. 
Want:
a. Noortje kreeg heel wat minder aandacht dan ze normaal bij ons gewend is. Kijk haar maar eens zielig staan wachten bij haar stokje, waar deze keer niemand mee ging gooien.

b. Al ons gesleep met trapjes en plastic maakte haar wel een beetje onrustig en onzeker. Huh! Elke keer weer een eng geluid om van te schrikken.

c. Verfspullen op de grond en een hondje zijn ook niet zo'n slimme combinatie. Ik heb heel wat keren op mijn knieën moeten liggen om witte hondenpootjes van het parket te boenen. Natuurlijk liep ze elke keer door de verf als wij even niet opletten en daarna bij voorkeur door een stuk van de kamer dat nou juist niet afgedekt was. :-)

Buiten hebben wij nog een heel spoor van hondenpootjes over het terras als herinnering aan ons produktieve en gezellige weekend met Noortje.

Gelukkig wende Noortje aan al het gedoe. Want zondag legde ze zich er uiteindelijk bij neer en bleef lekker op haar kleedje liggen. Ook wel een beetje moe van alle onrust.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...