zaterdag 29 december 2012

200 volgers!!

En toen had ik zomaar opeens 200 volgers.
Dat had ik echt nooit durven dromen.

200 mensen die regelmatig of af en toe (of helemaal nooit, die zitten er vast ook tussen) een kijkje op mijn blog komen nemen.
Superleuk!

Ik ga gauw een give-away bedenken om dit te vieren.

Iedereen die pas kort of al langer volger van mijn blog is: welkom en ik hoop dat je hier graag even langskomt.
Als je zelf een blog hebt en je kunt dat terugvinden in de lijst aan de rechterkant van mijn blog, dan weet je dat ik ook bij jou op bezoek kom. Ik reageer niet altijd, maar ik lees wel mee.

P.S. Wil je ook meedenken over mijn idee van gisteren? Heel graag!

16 opmerkingen:

Anoniem zei

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh van harte gefelies ria wat enorm leuk....ik kom hier zeker graag een kijkje nemen.....op naar de volgende volgers

lieve groet jenneke

Lies Koster zei

Gefeliciteerd met je 200ste volger. Hoe kríjg je het voor elkaar. Ik blog me suf en heb nog steeds maar 11 (erg trouwe volgers). Bloggen en volgen is trouwens erg inspirerend. Groetjes van huisvlijtigliesje.blogspot.com

Maddy zei

Gefeliciteerd!! Mooi getal hé die 200!! Ik kom regelmatig een kijkje nemen en reageer ook lang niet altijd op ieder bericht, maar probeer al je (zweedse) bevindingen wel steeds zoveel mogelijk te volgen!..op naar de 400 dan maar!! :-)) Grtzz...Maddy

Leonie zei

Gefeliciteerd!!!! Ik lees al je avonturen die je in Zweden beleeft heel graag!!

Groetjes Leonie

Angeline zei

Yahooooooo.......op naar de volgende 100 en voor jou een wat rooskleuriger jaar hopelijk!het aller,allerbeste toegewenst voor 2013!!!!

Willy zei

Ga zo door! Tel daar nog bij op, de mensen die geen volger zijn en wel lezen.
Gisteren helemaal vergeten om te zeggen dat je al een mooi begin hebt van de sjaal (komt vast door je leuke idee voor een reisje;)
Fijne dag,

jumare zei

gefeliciteerd!

Marino zei

Wouw 200 volgers, goed hoor, en dik verdient! Gefeliciteerd meid!
En je idee van gisteren, ik denk dat het een geweldig idee is. Lijkt me super leuk zo'n crea weekend, zijn vast een hoop mensen die staan te dringen. Zou ik wel doen als de kindjes ietsje groter waren. Zweden staat wel hoog op ons vakantie lijstje :D

zohra zei

Proficiat met je 200 volgers er zullen er zeker snel nog meer volgen
Liefs Zohra

Anoniem zei

Gefeliciteerd, Ria!
Geniet ervan!

Lieve groet,
Gerry

Van Agnes. zei

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Erg leuk om je blogberichtjes altijd telezen. Vooral de avonturen in Zweden. Ik ben er nooit geweest maar het lijkt me een heerlijk land.....Wie weet.....

Fijne jaarwisseling.

Groet, Agnes.

de Libbrechts zei

Proficiat!!! Heel leuk, he!

En je ideetje? Ik zou zeggen: gewoon doen! Echt! En met diegene die komen maak je er gewoon een schitterend weekend van!

Jeanneke zei

Ik stap zó bij je in hoor! Rij ik fijn met je mee, delen de kosten en vermenigvuldigen daarmee het plezier en de rest.
Wat vind je ervan? Wanneer wou je gaan? Heb wel een beetje tijd nodig om teenentander te regelen, maar wegkomen moet lukken :>)
Met je volgers gaat het ook lekker; als de rook zogezegd.
Groetjes en een heel fijne Jaarwisseling!

Jeanneke.

de Bakmadam! zei

Leuk voor je, dikke proficiat met die 200! Op naar de ... ?

Alvast op naar 2013, waarvoor ik je bij deze alvast alle goeds wens! vele groetjes!

La FeMe en Spruiten zei

Van harte met je 200 volgers. Super!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wow 200 volgers, ik zit net over de 100 en weet zekers weten dat er een aantal niet van meekijken/lezen, maar andere dan weer wel via mail of gewoon door elke dag mijn link te checken.
Lief aanbod, maar ik ben van de 'samen met manlief' vakantieganger, heb jarenlang alles alleen gedaan en hij heeft dat net zo (alleen is hij nooit echt alleen geweest ;), maar vertoeft graag met vrouwlief ;)), maar geweldig leuk idee van je, gaat vast heel gezellig worden.
Hou je mijn blog ook in de gaten, ik ben al bezig met mijn give away :), een dezer dagen zet ik hem erop of wie weet vandaag al ;), ligt effe aan wat we vandaag gaan ondernemen... Knuff!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...