zondag 24 juni 2012

Wat wordt dit?

Pjoew, de laatste tijd heb ik af en toe het idee dat ik mezelf voorbij ren. En wat ik dan eigenlijk allemaal doe is moeilijk na te vertellen. Ik vlieg van het een naar het ander.
En daardoor schiet het knutselen er behoorlijk bij in.

Natuurlijk heb ik wel een paar onderhanden projectjes. Waar dit er eentje van is:


Wat zou het worden? Wie het weet, mag het zeggen.

En zie je die boeken onder de schaal? Die heb ik laatst gekocht. Ze gaan over fotograferen, maar ik heb nog geen tijd gehad om er echt goed een blik in te kunnen werpen. Laat staan dat ik er al iets uit opgestoken heb dus.
Intussen fotografeer ik er wel driftig op los. Veel teveel om hier te laten zien.

Maar deze foto wil ik jullie vandaag niet onthouden:


Een beetje zon tussen de aanhoudende regen van vandaag.

En nu vlieg ik er weer vandoor. Misschien tot vanavond?!
Ik hoop dat het dan ook lukt om eindelijk aan de give-aways te beginnen. De winnaars hebben al zo lang geduld....

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja Ria, soms moet je even stil staan om even weer alles op orde te zetten en je af te vragen of alles moet zoals het gaat. En soms moet je even nieuwe keuzes maken.
Maar misschien maak ik het wel erger dan het is, maar pas goed op jezelf.

Lieve groet,
Gerry

Marit zei

Ik zou zeggen een pannenlap... of een placemat?? Ben benieuwd wat het gaat worden. :D
En prachtig die bloem!!

En tijd tekort... hebben we dat niet allemaal? ;)
Ik kom vaak niet eens toe aan bloggen. Mijn freubeltijd zijn ook spaarzame momentjes. En met 2 kids moet ik het vooral van de avonden hebben. :)

Fijne dag vandaag!!

Groetjes Marit

Miss Creatuurtje zei

Wat een geweldig mooie foto van die zonnebloem! Een poster waardig! En mja, ik ken dat, jezelf voorbijrennen. Ik heb geleerd (en ben nog steeds aan het leren) met één ding met een keer bezig te zijn, en dan ook echt hiermee bezig te zijn en dan pas aan het volgende te denken... zorgt voor rust in je hoofd. En dan 's avonds de balans opmaken wat ik nu allemaal WEL heb gedaan, en dan verschiet je dat het best wel veel is. En soms mag het ook weinig zijn, want morgen is er nog een dag!

Willy zei

Terwijl ik hier je zonnebloemfoto zie, komt het zonnetje erdoor. Even is het droog, het regende maar door hier. Ik zie een heel mooi hexagonnetje, maar kan nu nog niet zien wat het wordt. Een kussen misschien?

Mama Maai zei

Dat wordt vast een heel mooi kussen. Mag ik vragen welke haakkatoen je gebruikt?
Oh en je verhaal is zo herkenbaar.... Ik wil zo veel en heb werkelijk veel te weinig tijd...

maarnietvangrijs zei

Oh spannend, ik moet meteen denken aan zo'n ronde lap voor op een stoel (bij ons thuis vroeger lagen er overal van die ronde gehaakte lappen, in bruin-oranje-beige). Rustige avond gewenst!!

Moon zei

Eh, pannenlap, dekentje?? Wat het ook wordt, het ziet er al heel vrolijk uit. Mooie foto en doe het rustig aan, niemand heeft er iets aan als je jezelf voorbij rent en jij zelf al helemaal niet, dus take it easy! Groetjes, Simone

Kaatje zei

Schitterende foto zeg.. Dat brengt een beetje kleur in dit sombere weer. En wat je aan het haken bent??? Ik ga voor een speldenkussen.. Misschien omdat er toevallig zelf 2 gehaakt heb.. En die zijn best aardig gelukt al zeg ik zelf ;-)

jumare zei

een deken? een kussen? een hoedje?

Evelyn' s poppen zei

Hoi Ria,

via via kwam ik op je blog terecht, leuk!! Wat een mooie foto van die zonnebloem en je haakwerk ziet er heel vrolijk uit, een onderzetter of pannenlap denk ik?! Mooi zijn die katoenengaren van de wibra he! Ik heb er ook een aantal liggen, erg vrolijk al die kleurtjes!

groetjes Evelyn

noofs zei

Zie ik behalve de prachtige zonnebloem een begin van een heel mooi kussen? :-)

Anoniem zei

Pannenlap. En wat een mooie foto. Een prachtige zonnebloem met druppels. Super joh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...