zondag 24 maart 2013

Blogsters ontmoetingsdag vervolg, plannen van datum

Wat ontzettend leuk dat al zoveel (40) mensen het schema voor de blogsters ontmoetingsdag hebben ingevuld.
En dat een aantal van jullie zelfs reclame voor de dag hebben gemaakt op hun eigen blog.
Zo heb ik alweer een aantal blogsters voorbij zien komen waar ik nog nooit van gehoord had. 

Het ziet er nu naar uit dat we de dag in elk geval gaan houden in Den Bosch, want daar zijn verreweg de meeste stemmen voor.
Alleen de precieze plek is nog niet bekend.
Als je hiervoor nog tips hebt (in Den Bosch of daar dichtbij en goed bereikbaar, ook met OV) dan zijn die natuurlijk heel erg welkom.

Ik heb contact gehad met 1 gunstig gelegen en geprijsd buurthuis, maar daar mogen we geen eigen eten en drinken meenemen en dat lijkt me nu juist een deel van de lol.
Daarom heb ik ook nog gemaild naar andere buurthuizen en welzijnsorganisaties in Den Bosch met de vraag wat er bij hun mogelijk is. Maar daar heb ik nog geen antwoord op gekregen, dus dat wachten we nog even rustig af. Zodra ik meer weet, zet ik het hier.

De meningen over doordeweeks of in het weekend zijn nogal verdeeld.

Omdat het me wel leuk lijkt als ik zelf bij de bijeenkomst kan zijn ;-)
en ik van plan ben om eind april weer richting Zweden te vertrekken,
heb ik een kleine poging gewaagd om tot een datum in april te komen.
Mocht dat niet lukken, dan denk ik dat we de dag maar moeten verplaatsen naar september.

Omdat ik Google-docs-schemaatjes wel handig vind, heb ik er maar weer eentje gemaakt.
Deze keer met alle dagen in april dat ik kan erin.
Als je weer mee wilt helpen, nu om tot een eventuele datum te komen, dan zou het fijn zijn als je het ook in wilt vullen. Wie weet lukt het om een dag in april te vinden waarop toch veel mensen kunnen.

Dussss..... leef je uit met het invullen van ja en nee. Dit is je kans om nog invloed op de datum te hebben.
S.v.p. geen andere dagen gaan toevoegen, want dan kan ik niet.

Dit is de nieuwe link.

En heb je het vorige schema nog gemist, dan kun je dat hier nog invullen.
Hoewel dat eigenlijk niet zo heel veel nut meer heeft.

Als de datum en de locatie vaststaan, kunnen we verder gaan met bedenken hoe we de dag gaan invullen.

 P.S. Hier vind je alle blogjes die ik over dit onderwerp heb geschreven.

14 opmerkingen:

Mama Maai zei

Wouw je bent er maar druk mee. Het lijkt me erg leuk maar denk er toch nog even over na vanwegen de kindjes en mijn verwaarloosde sociale leven... Wie weet als datum en plek bekend zijn dat ik me alsnog wel aansluit. Bedankt in ieder geval voor de uitnodiging :- D

La FeMe en Spruiten zei

Hoi hoi, ik vind het ook erg leuk en heb me wel aangemeld. Hoop dat ik toch samen met Maai een dagje op stap kan. Als de datum bekend is dan kunnen we misschien samen wat regelen.
Ik vind het een heel leuk initiatief

groetjes saskia

Smieke zei

Ik zal eens nadenken en rondvragen hier in de omgeving, voor een lokatie. Groetjes

Anoniem zei

ha ha ik denk ik mis data's geen wonder dan kun je niet hihihi
lieve groet jenneke

wij staan er weer bij hessie en ik

en wat heb je het toch weer op en top gedaan

Moos zei

Ingevuld :-)

merula zei

super dat je dit allemaal wilt regelen hoor! Ik kan op dit moment het schema nog niet helemaal invullen. Ik hoop eind vd de week een beetje de april werkplanning van man te krijgen. Ik ben een beetje afhankelijk van hem ivm oppas. Maandag en woensdag moet ik sowieso werken....

Unknown zei

Hoi Ria wat ben je weer druk geweest, dikke compliment hiervoor.
Me zus heeft het voor ons beide al ingevuld.
Lieve groet Hester

Es zei

Voor mij erg kortdag ook gezien Bjorn (zieke bulldog) mijn voorkeur zou naar september uit gaan dan hebben we mss ook meer tijd voor de perfecte locatie zal eens polsen in mijn vriendenkring rondom Den Bosch

Linda zei

Ik heb het schema ingevuld maar eigenlijk lijkt mij september beter dan kan iedereen echt op tijd rekening met een geplande datum houden maar super bedankt voor de tijd die je in dit leuke idee steekt, groetjes Linda

Punky Wunky zei

hallo
WVia het blog van Susan kwam ik hier terecht., Het lijkt me heel leuk om deel te nemen. Ik vul het schema in voor zover en dan wacht ik wel af of het gaat lukken op een datum dat ik kan. Echt een heel leuk initiatief

marmarel zei

Heel leuk, zo'n ontmoetingsdag! Ik geniet straks wel mee via jullie blogs! :-)

AnneO zei

Hoi Ria,
Ik had je berichtje wel gezien op mijn blog, maar ik was erg druk bezig met afstuderen en dat ging even voor. Het heeft dus niet zoveel zin meer om het andere formulier in te vullen omdat de plaats al vast staat. Helaas is Den Bosch voor mij wat ver, maar ik hou in de gaten wanneer de dag wordt gepland. Misschien kan ik toch iets verzinnen dat ik toch kan komen. Want het lijkt me érg leuk! :) Echt super dat je deze organisatie zo op je neemt en wellicht tot ziens!
Liefs,
Anne

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Hey lieverd deze had ik gemist. Zal straks eens effe op mijn ipad kijken naar de data in April. Ook effe kijken of er actie kaartjes voor de trein zijn te krijgen. Maar ik kom terug en anders is September natuurlijk ook goed. Hebben we ruim de tijd om naar een goede locatie te zoeken, uhm nou ja rond informeren bij mensen die in kmgeving DenBosch wonen.

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh bijna helemaal vergeten, ik vind het heel moeilijk om precies aan te geven wanneer ik kan. Ik heb ook eens even gekeken wanneer de meesten kunnen en wanneer de lieverds kunnen die ik goed ken, nou ja je snapt hem wel hihi. De meesten kunnen alleen in het weekend, ik spreek liever niet af inmhet weekend, maar als ga ik natuurlijk toch kijken om erbij te kunnen zijn. De 20/21ste kan ik niet. De 21ste ben ik toevallig wel in DenBosch maar op een Mini meeting hihihi, dus tijd voor Mini vriendjes ;).

Een aantal van de lieverds die kunnen dan wel weer door de week, maar dan zijn overal maar een paar die kunnen. Ook leuk hoor, om maar met een paar dames bij elkaar te komen.

Ik weet nu niet zo goed wat te doen, is het zowiezo al in de planning om dan maar een datum in september te doen of is april nog steeds een optie? Knuffies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...