Villa Joep olifantenknuffels

Via mijn webwinkel ben ik officieel verkooppunt van de olifantenknuffels voor Villa Joep
En daar ben ik best trots op.

Villa Joep is een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar de vreselijke ziekte neuroblastoom kinderkanker. Deze ziekte komt voor bij erg jonge kinderen en de kans op genezing is heel laag. 
En omdat er relatief weinig kinderen aan deze ziekte lijden, komt er langs de normale weg nauwelijks geld beschikbaar om uit te zoeken hoe de ziekte ontstaat en behandeld kan worden. Daarom is Villa Joep heel erg nodig!

Iedereen die zich inzet voor Villa Joep doet dat geheel vrijwillig. Dus niemand verdient er iets aan. Alle opbrengsten van acties, donaties en de verkoop van de olifantjes komen 100% ten bate van het onderzoek.
En dat vind ik helemaal goed. Niks geen geld dat in verkeerde zakken verdwijnt.

Dus ben je nog op zoek naar een (kraam)cadeautje? Koop dan een Villa Joep olifant. 
 
Je koopt daarmee een dubbelgeweldig cadeautje voor je eigen kind of dat van een ander èn voor het kindje dat misschien gered kan worden van neuroblastoom kinderkanker! 

Je kunt deze mooie knuffel kopen bij diverse verkooppunten in Nederland, maar ook online via mijn webwinkel. Dan hoef je er de deur niet voor uit.
  
De knuffel wordt vacuüm verpakt verzonden, dus past dan door de brievenbus. 
Het vacuüm verpakken gebeurt met een Vaculop. De olifant blijft zo gegarandeerd vacuüm tijdens de reis.
Er passen maximaal 2 knuffels in een Vaculop.

Meer dan 2 olifantjes worden altijd als pakketpost verstuurd. 
De verzendkosten zijn dan 5 euro. Maar daarvoor kun je zoveel uit mijn winkel (en/of olifantjes) bestellen als je maar wilt.


1 opmerking:

Jeanneke zei

Ik heb de vierde Villa Joep olifant cadeau gedaan aan de twee weken geleden geboren Tijn, mijn vierde, gezonde kleinkind.
Bedankt maar weer, Ria, ook voor je inzet voor dat goede doel!
Groetjes,

Jeanneke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...